Ervaringen

Wat eerdere deelnemers of opdrachtgevers zeggen over Buro Vie

“Ik heb je ergens dit jaar leren kennen en we hebben van coach tot coach een fijn contact opgebouwd! Ook heb ik je in een training als coach aan het werk gezien. Ik vind je puurheid en spontaniteit en de ander de ruimte geven jouw bijzondere kwaliteiten. Mensen voelen zich snel bij jou op hun gemak door je open houding en het ervaren dat ze helemaal ok zijn. Jouw coachvaardigheden gecombineerd met ervaringsdeskundigheid helpt de ander te groeien. Ik raad je daarom van harte aan!”
Maaike de Boer | Eigenaar & coach – Coffee and Coaching | Samenwerking

 

“Voor een verbindende activiteit in het kader van het eenjarig bestaan van onze zorgorganisatie Curans kwam ik in contact met Kerstin. Het contact vooraf was prettig, warm en betrokken, en maakte dat ik erg naar de ochtend uitkeek. Kerstin maakte het vertrouwen dat ik in haar had volledig waar. Ze had twee activiteiten opgezet voor ons (=team van vier). Bij de eerste voelden we door het zien en beschrijven van elkaars kwaliteiten heel goed wat we voor elkaar betekenen en hoe waardevol onze samenwerking is. Fijn om daar bij stil te mogen staan! De tweede activiteit was meer gericht op de toekomst van onze organisatie. Het was leuk om hierover te denken op een creatieve manier, en eentje die wij van nature zelf nooit zouden kiezen. 

Kerstin’s eigen verhaal en dan met name haar kwetsbaarheid en transparantie leidde bij mij tot veel respect. Haar eigen ervaringen in de hulpverlening boden ons daarnaast tot slot nog een mooi verbeterpunt voor onze eigen behandeling
Moniek Overdijk – Roelofs | Eigenaar & Psycholoog - Curans | Verbindingssessie
 
 
"Het doel van de training was bewustwording m.b.t. de gevaren van voornamelijk social media.
De vooraf gestelde doelen zijn behaald. De meiden zijn bewuster van de consequenties van hun eigen gedrag en de wereld om zich heen en volgen het advies vanuit de training op door bijvoorbeeld hun problemen te delen met een volwassene. De prettige samenwerking en de klik tussen de meiden en Kerstin heeft bijgedragen aan het succesvolle verloop van de training. 
Ik stuur de meisjes met een veilig gevoel naar de brugklas."
John  Vonk | Directeur basisschool ‘t Schrijverke | Unicoz Onderwijsgroep 
 
 
 
"De meisjes waren altijd enthousiast als ze weer naar de training mochten. Ze kregen het gevoel gehoord en begrepen te worden en dit was heel prettig om te ervaren. (...) Doordat Kerstin de meisjes goed kon inschatten was er snel een klik tussen de meisjes en Kerstin." 
Christine Westenberg | Leerkracht groep 8 basisschool 't Schrijverke | Unicoz Onderwijsgroep
 
 
“Kerstin heb ik ervaren als een sprankelende, dynamische, openhartige en reflectieve persoonlijkheid en een afgestemde, zorgvuldige, bekwame coach, die een betekenisvolle combi weet neer te zetten tussen lef, integriteit en deskundigheid.”
Jacqueline van der Feen | Eigenaar & senior coach - 5D.nu | Samenwerking
 
Wil je jou ervaringen delen? Of heb je interesse in een training? Neem hier contact met me op.