Training

| Trainingen & workshops voor meiden en vrouwen |

| Individueel en groepen | Particulier en voor organisaties|

Ik vind het belangrijk dat ieder meisje, iedere vrouw, gelooft in zichzelf en durft te staan voor wie ze is. Daarom kijk ik in de training altijd verder dan het gedrag of probleem, want alleen dan is duurzame verandering mogelijk.

In de onderstaande of op maat ontwikkelde trainingen of workshops die ik geef is zelfrespect en zelfvertrouwen de basis. Dit is het vertrekpunt en vanuit hier wordt de training verder op maat afgestemd zodat hij aansluit op de wensen en behoeften van de opdrachtgever en/of deelnemers. 

Benieuwd wat ik voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

Trainingen

Status: weerbaar | Psychofysieke training voor online en offline weerbare meiden

Op een gezonde manier je grens aangeven, zowel online als offline? Voor veel (jonge) meiden een grote uitdaging. Hoe ga je om met de druk van social media en groepsapps? Hoe ga je om met sociale media in je relatie of vriendschappen?  Hoe blijf je bij jezelf en ga je niet over je eigen grenzen? 

 
 
Grenzen aangeven en bij jezelf blijven. Hoe doe je dat in een hectische, drukke wereld? Tijdens deze Masterclass leer ik je hoe je je grens herkent en deze op een positieve manier aangeeft, waardoor je met een zelfverzekerd gevoel opdrachten of samenwerkingen aangaat waar jij 100% achter staat. 
 
Is december een moeilijke maand voor jou? Als je worstelt met een eetstoornis of eetprobleem of heel kritisch bent op jezelf en je gewicht kan komende maand een grote uitdaging voor je zijn. Deze training geeft je direct bruikbare tools en een eigen 'Kerst-rescue-plan' waardoor jij op een positieve en meer ontspannende manier de feestdagen doorkomt. 

Op maat?

Trainingen of workshops afgestemd op een groep, organisatie of medewerkers? 

Ik kom graag kennismaken om meer te horen over de achtergrond,  behoefte en het gewenste resultaat.

Ik ontmoet je graag! 

Liefs,

Kerstin