Werkwijze van Buro Vie

Kortdurende, persoonlijke coaching wat leidt tot duurzame verandering afgestemd op jou en jouw behoeften

Stap 1: Inzichtsessie
Voordat we echt aan de slag gaan met de coaching vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats, dit kan telefonisch of in Den Haag. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en belangrijk, omdat ik graag meer hoor over jou, wie je bent en wat je vraag is. Ik kan me goed voorstellen dat je vragen voor mij hebt, deze mag je allemaal stellen. Tevens vertel ik je meer over mezelf en hoe ik werk, zodat jij kunt kijken of dit bij je past.

Omdat we een heel persoonlijk, intensief traject aangaan is het belangrijk dat je je op je gemak voelt en we beiden een klik voelen. Na deze kennismaking besluiten we samen of we van start gaan of niet. Als blijkt tijdens het kennismakingsgesprek dat de klik er niet is of je vraag niet past bij mijn kennis en expertise, dan denk ik graag met je mee over vervolgstappen zodat je wel de juiste hulp krijgt.

LiSt_20_06_08_LSF9335

Stap 2: Advies
Als de klik er is en we samen besluiten om verder te gaan, doe ik je een voorstel voor het vervolg traject. Omdat mijn begeleiding heel persoonlijk is, werk ik niet met kant en klare programma's. Want wat voor je buurvrouw werkt, hoeft voor jou niet te werken. Daarom zal ik jou altijd een eerlijk en transparant advies geven over welk traject het beste bij jou en je situatie past. Dit advies geef ik op basis van de informatie die ik op dat moment van je heb. Het kan zijn dat gaandeweg je proces blijkt dat er meer of iets anders nodig is, dit bespreek ik dan met je. Zodat we samen kunnen kijken hoe dan verder.

Stap 3: Traject
Tijdens deze periode gaan we intensief aan de slag met de door jou gestelde doelen en het onderzoeken, doorbreken en veranderen van overtuigingen en patronen op een manier die bij jou past, waar jij je goed bij voelt en jezelf kunt zijn. Het coachingstraject is helemaal afgestemd op jou! Wel komen er altijd een aantal standaard aspecten aan bod:
Zoals overtuigingen en denkpatronen, zelfvertrouwen en zelfwaardering, identiteit en een plan voor de toekomst; hoe ga je verder na de sessies? 
Voorbeelden van trajecten zie je hieronder:

Individuele coaching
Tijdens dit traject gaan we samen, jij en ik, aan de slag met jouw thema.
Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en hoe vaak we afspreken hangt af van je vraag, situatie en behoefte. Dit stemmen we samen af, zodat jij de begeleiding krijgt die bij jou past.

Tussen de sessies door ga je aan de slag met opdrachten, waardoor je nog meer uit de coaching haalt. Omdat ik weet dat dit soms erg spannend of eng kan zijn, ben ik tussendoor bereikbaar voor je via whatsapp of email.

Individueel & samen traject
Tijdens dit traject worden individuele sessies afgewisseld met sessies met je ouders/gezin of partner. Afhankelijk van je behoefte, doel en situatie bekijken we samen hoe dit er concreet uitziet.

Tussendoor ga je zelf aan de slag met opdrachten, maar gaan jullie ook samen aan de slag met opdrachten die bijdragen aan de verbinding, begrip en toekomst.

Let op; als je jonger ben dan 18 jaar, dan wordt je gezin altijd meegenomen in de coaching.

Ook ben ik tussentijds bereikbaar voor je als je het lastig hebt.

Intensief doorbraaktraject
Tijdens dit intensieve traject zien we elkaar enkele dagdelen* in Den Haag. Tijdens deze momenten gaan we op een gedegen, krachtige manier naar de kern van je probleem en deze vervolgens zo aanpakken & oplossen op een manier die bij jou past. Waardoor jij voor eens & altijd afrekent met je belemmeringen en weer vanuit vrijheid, rust en regie je leven kunt leven zoals jij dit wilt. 

Tussendoor krijg je opdrachten mee voor thuis en is er de mogelijkheid tot contact.  

Let op: dit traject is niet voor iedereen geschikt gezien de intensiteit, wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.

*Weekenden zijn ook mogelijk, mail gerust voor meer informatie.

Stap 4: Resultaat
Als jij jouw doelen hebt bereikt en de hardnekkige patronen en overtuigingen hebt aangepakt, zul je merken dat je lekkerder in je vel voelt, gemakkelijker om kan gaan met gevoelens en situaties, je steeds beter bij jezelf kunt blijven en zelfverzekerder, krachtiger en positiever voelt. Bovendien zul je merken dat deze veranderingen doorwerken in je relaties, vriendschappen, werk/studie en keuzes voor de toekomst.
Kerstin als coach
Ik vind het belangrijk om jou een veilige plek te bieden waar je jezelf kunt zijn, mag ontdekken, onderzoeken, oefenen en leren. In jouw proces kun je geen fouten maken en kun je niet falen. Net zoals leren lopen is coaching een proces van ontdekken, uitproberen, vallen, opstaan en weer doorgaan. 
Ik ben er voor je, ook als we elkaar niet zien. Omdat ik weet hoe fijn het kan zijn dat je op die momenten extra steun hebt. Ik ben eerlijk, luister naar je en ik vind echt niets gek. Ik denk met je mee, ben duidelijk en confronterend als dit nodig is om jou te helpen in het behalen van je doel. 
www.buro-vie.nl
Werken vanuit het hier en nu, vertrouwen in je eigen kunnen en de mogelijkheid tot groei en verandering.
Ik focus niet op een specifiek deel, maar ik kijk naar het totaalbeeld van jouw denken, voelen, doen en beleven omdat dit allemaal met elkaar verbonden is, namelijk met jou en jij bent weer verbonden aan je omgeving. Ik ben geschoold om verschillende technieken en interventies uit diverse methoden in mijn werk te integreren. Daarom werk ik niet met een kant en klaar plan maar is mijn begeleiding 100% afgestemd op jou vanuit vertrouwen in wie jij bent en wat je kunt. Voorbeelden van technieken waar ik veel mee werk zijn Transactionele Analyse, EMDRi, NLP, Schaduwwerk van Jung, Voice Dialogue en Cognitieve Gedragstherapie en diverse vormen van trance waardoor je op onbewust niveau veranderd.

Ik vind het belangrijk dat je aangeeft als iets (niet) fijn is, want ik doe niets waar jij je niet goed bij voelt. Het draait namelijk niet om de tools en technieken die ik gebruik. Het gaat erom dat er volledige aandacht is voor jou en jouw groeiproces en dat de coaching hierbij past.
Ben je nieuwsgierig geworden naar mij of  heb je vragen over mijn werkwijze? Stuur me gerust een bericht met je vraag en ik zal deze binnen 3 werkdagen beantwoorden.
One size doesn't fit all!
Mijn trajecten zijn heel persoonlijk en stem ik af op jou! Geen mens of verhaal is hetzelfde en daar past geen standaard traject op. Want alleen door de juiste hulp en benadering die bij jou en je behoefte past is groei en ontwikkeling mogelijk.
Daarom is geen enkel traject hetzelfde.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem hier contact met me op per email of bel me, ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via 06 - 228 420 24