Buro Vie | Coaching & Counseling in Den Haag

De missie van Buro Vie
Buro Vie geeft mensen en mensen in organisaties inzicht hoe zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gedachten, gevoelens, gedrag en belevingen door na te denken over hun onbewuste overtuigingen en belemmerende denkpatronen en deze te veranderen, naar een manier waar zij zich goed bij voelen en vooral zichzelf kunnen zijn.

Buro Vie werkt vanuit vertrouwen in eigen kunnen en goed zijn zoals je bent.

De visie van Buro Vie
Buro Vie wil mensen en mensen in organisaties in Nederland op maat bedienen, door hen op toegankelijke en duurzame wijze inzicht te geven in hoe zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gevoelens en gedrag en hoe dit te veranderen naar een manier waar zij zich goed bij voelen en zichzelf kunnen zijn.

Commerciële toegevoegde waarde | Kwalitatief leven vanuit acceptatie en zelfbewustzijn
Buro Vie geeft mensen en mensen in organisaties inzicht hoe zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gevoelens en gedrag door na te denken over hun onbewuste overtuigingen en belemmerende denkpatronen en deze te veranderen waar zij zich goed bij voelen en zichzelf kunnen zijn. Hierdoor ontstaat zelfwaardering, zelfrespect en zelfacceptatie, vergroten zij de kwaliteit van hun leven en voegen zij direct succes toe aan de organisatie

 

Wat doet Buro Vie?
Buro Vie helpt mensen en mensen in organisaties d.m.v. (individuele) coaching en counseling bij het (h)erkennen, het accepteren van of het (beter) omgaan met thema’s zoals: eigenwaarde, zelfwaardering, zelfvertrouwen, zelfrespect, onzekerheid, faalangst, perfectionisme, eetgedrag, eetstoornissen, controledrang en assertiviteit.

Dit doe ik in de vorm van workshops, trainingen, interactieve lezingen of bijeenkomsten (online/offline) of coaching. Hierin stem ik af op de wensen van de opdrachtgever en behoeften van de eventuele deelnemers.

Buro Vie werkt graag samen!
Wil je weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Heb je een idee om samen uit te werken? Laat het me gerust weten. Neem hier vrijblijvend contact met me op voor een afspraak.