Buro Vie

Kwalitatief leven vanuit acceptatie en bewustzijn

Buro Vie begeleidt je bij het accepteren en waarderen van jezelf, precies zoals je bent.  

Ben je nooit tevreden met jezelf? Hangt je geluksgevoel af van je uiterlijk, gewicht of prestaties? Kan het altijd beter, dunner of meer? Mis je hierdoor plezier, geluk en energie in je leven?  

 

Hoe zou het zijn als je.....

❤️ Tevreden bent met jezelf?

❤️ Vertrouwen hebt in wie je bent, wat je doet en kunt?

❤️ Goed genoeg ook écht goed is?

❤️ Je bezig houdt met dat wat écht belangrijk is voor jou in je leven? Wat je plezier en voldoening geeft?

❤️ Je weer happy, energiek en positief voelt? En tools hebt om jezelf constant bij te sturen?

Dan ben je bij Buro Vie aan het juiste adres, ik leer jou hoe jij zelf invloed kunt uitoefenen op je gevoelens en gedrag, waardoor jij jezelf leert accepteren & waarderen zoals je echt bent!

“Ik dacht dat de eetbuien bij mij hoorde, dus in eerste instantie kwam ik bij je om dit te accepteren. Maar nu een half jaar later, weet ik dat het beter kan worden en misschien zelfs vanaf kom!”

Weten wat er allemaal is veranderd in dat half jaar? Lees hier verder >>>

left-personal

Kerstin, het gezicht achter Buro Vie

Mijn naam is Kerstin Schiffler, verslaafd aan chocolade en afgestudeerd als Maatschappelijk Werker. Jarenlang heb ik gewerkt met jongeren & gezinnen, slachtoffers van huiselijk geweld en tienermoeders. Mijn expertise ligt bij complexe, persoonlijke vraagstukken en het doorontwikkelen van de hulpverlening. 
In de tussentijd ben ik mezelf blijven ontwikkelen, ik ben gecertificeerd coach en heb me gespecialiseerd in faalangst, weerbaarheid en perfectionisme. Momenteel volg ik de opleiding tot Integratief Psychotherapeut bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie als extra verdieping.
 
Tegenwoordig coach ik (jong) volwassenen die worstelen met een eetstoornis, faalangst, onzekerheid of negatief zelfbeeld naar een leuker, positiever en gelukkiger leven.
In het verleden heb ik zelf een ​eetstoornis gehad en overwonnen. Het was een intens proces, maar zo waardevol omdat ik o.a. door therapie heb ontdekt wie ik echt ben, wat ik kan & wil en hoe ik hier vorm aangeef. Nu focus ik me nu op wat voor mij belangrijk is in mijn leven, waardoor de kwaliteit van mijn leven enorm is toegenomen.  Dit is precies wat ik de mensen leer die bij mij komen.  
 
Ik geloof namelijk dat alles al in je zit; jij weet het, doet het en kan het. Dit betekent dus dat je de kwaliteit van je leven zelf in de hand hebt (en dus kunt vergroten). Wat je hierin belemmert zijn vaak onbewuste overtuigingen of denkpatronen, waardoor je een niet realistisch & beperkt beeld van jezelf en je leven hebt.
 
Ik help je de weg naar jezelf weer te vinden.
Ik onderzoek en reset met jou je denkpatronen en help je te ontdekken wie jij echt bent en wat je mogelijkheden zijn. 
Dit leidt altijd tot verandering in denken, voelen en doen en verbetering van de kwaliteit van jouw leven.   
 
Liefs,
Kerstin 
 
Ps. Wil je meer over mij of Buro Vie weten of ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Stuur me gerust een email of bel me!
 

Neem hier contact op voor een gratis Doorbraaksessie en ontdek wat je eerst volgende stap is naar een gelukkiger leven met meer zelfvertrouwen! 

Wat anderen zeggen over Buro Vie

"Ik ben zekerder van mezelf, want ik ben mooi zoals ik ben! Niet alles moet perfect en zoals ik het graag voor ogen heb kan niet altijd. Ik durf weer in de spiegel te kijken en niet te kritisch naar mezelf te kijken." Lian | 19 jaar | Individuele coaching

"Ik heb echt hele fijne gesprekken gehad die tot hele verhelderende nieuwe ideeën hebben geleid. Tot deze inzichten zou ik alleen nooit gekomen zijn.Kerstin helpt je op jouw manier, met hele persoonlijke aandacht en met voorbeelden die op jou van toepassing kunnen zijn." Michelle  | 33 jaar |  Individuele coaching

"Kerstin is ontwapenend. Daardoor durfde ik me open te stellen en weet zij als geen ander die spiegel voor te houden. Ze ging dwars door mijn verdedigingslinie heen en ging naar de kern. Ze heeft me bewust gemaakt hoe ik naar mezelf kijk." Richard | Doorbraaksessie

"Ik was heel onzeker in mijn vriendschappen. Ik was bang dat ik niet goed genoeg was en mijn rol door anderen ingevuld kon worden. Door één opdracht van Kerstin ben ik erachter gekomen dat mijn gedachte niet klopte. Nu voel ik me vrolijker en zekerder in het contact met mijn vrienden, omdat ik voel dat ik echt iets voor hen beteken. Marit | 22 jaar | Doorbraaksessie

“Kerstin heb ik ervaren als een sprankelende, dynamische, openhartige en reflectieve persoonlijkheid en een afgestemde, zorgvuldige, bekwame coach, die een betekenisvolle combi weet neer te zetten tussen lef, integriteit en deskundigheid.” Jacqueline | 5d | Samenwerking

"Ik was bang voor de feestdagen. Ik merkte dat ik het ene uitvlucht na de andere zat te zoeken om niet naar feestjes te gaan. De angst om aan te komen was heel groot. Net als de angst om de controle te verliezen, omdat ik bij anderen meer eet dan dat ik alleen ben. Na de sessie heb ik een soort van back-up plan.

Mijn angsten zijn nu niet volledig weg, maar ik voel me wel een heel groot stuk rustiger omdat ik nu wel handvatten heb om de komende periode door te geraken. Dit maakt het voor mij draaglijker." Elke | 30 jaar | Doorbraaksessie

Welke overtuiging houdt jou tegen? 

Het beeld dat jij van jezelf hebt is cruciaal voor de kwaliteit van je leven. Als jij niet tevreden bent met jezelf leef je ook niet het leven wat jou voldoening geeft. Het is immers nooit goed genoeg. Ergens in je leven heb je een overtuiging ontwikkeld over jezelf ('ik ben niet goed genoeg', 'ik hoor er pas bij als, .....' of 'ik stel niets voor') en die draag je uit in je denken, voelen en doen . Dit kan leiden tot hardnekkige patronen en grote gevolgen hebben op verschillende gebieden van je leven. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een eetstoornis, faalangst of depressie!

Weet dat, hoe hardnekkig je overtuiging of denkpatroon ook is, het echt anders kan! Laat me je helpen bij het onderzoeken en resetten van jouw belemmerende overtuiging en denkpatroon, zodat jij bewust keuzes maakt en je leven leidt waar jij blij van wordt. Kijk bij coaching wat ik voor jou kan betekenen. Of als je wilt weten hoe ik werk, kijk dan hier. 

Vind je niet wat je wilt weten? Stuur me een e-mail en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op!

Training

Op verzoek geef ik ook trainingen op het gebied van faalangst, weerheid en perfectionisme. Kijk eens hier of neem gerust contact op voor meer informatie of mogelijkheden.

"Het fijnste aan Kerstin vind ik het gevoel dat ik er niet alleen voor sta, iemand die me begrijpt, precies weet waar ik dag in dag uit mee worstel en me niet veroordeelt." Lian | 19 jaar | Individuele coaching