Let's connect!

Z W A N G E R S C H A P S V E R L O F 

In verband met zwangerschapsverlof ben ik niet aan het werk tot en met 11 augustus 2024. Vanaf augustus 2024 ben ik weer bereikbaar en heb ik weer ruimte voor nieuwe trajecten. Vanaf dat moment kunnen afspraken worden ingepland. In de tussentijd ben ik telefonisch niet bereikbaar en worden emails/appjes niet gelezen of beantwoordt. Heb je dringend hulp nodig, neem dan altijd contact op met je huisarts of praat met een volwassene die je vertrouwd, hij/zij kan met je meedenken of je verder helpen.

Heb je een vraag, wil je eens kennismaken of direct een afspraak plannen? Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op. 
Neem ook gerust contact op als je niet zeker weet of de coaching bij je past, ik denk dan graag met je mee. 

Invalid Email
www.buro-vie.nl
Vind je het fijner om te bellen? 
Op woensdag en donderdag ben ik bereikbaar op 06 - 22 84 20 24.

Mocht ik niet opnemen, laat een bericht achter met je gegevens zodat ik je kan terugbellen.

Good to know 
Mijn werkdagen zijn woensdag en donderdag. Intensieve doorbraaksessies, verbindingssessies of single sessies kunnen (in overleg) ook in het weekend plaatsvinden.
 
Vanaf juni 2024 heb ik ruimte voor nieuwe trajecten en kunnen we binnen 2 a 3 weken starten. Dus wil je snel aan de slag? Neem dan na mijn verlof contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.