Verbindingssessie

Aanvulling op individuele coaching
Een verbindingssessie is een waardevolle aanvulling op individuele coaching.
 
Tijdens deze sessie ga je met je belangrijke dierbaren in gesprek om het contact en de verbinding te verbeteren. Soms kan het zijn dat door omstandigheden of zorgen het contact minder goed is met bijvoorbeeld je gezin, partner of vriendinnen en jullie hier allemaal last van hebben. Tijdens de verbindingssessie krijgt iedereen ruimte om zijn verhaal te delen en worden gezamelijke behoeften & wensen in kaart gebracht en verbonden.

 

Je kunt kiezen voor een verbindingssessie: 

  • Als er (geregeld) spanningen, stress of confrontaties binnen het gezin of in de relatie zijn en jullie dit willen veranderen. 
  • Er sprake is van onbegrip, zorgen of een stroeve communicatie binnen het gezin of in relaties.
  • Als je behoefte hebt aan extra steun of verbinding tijdens je proces van herstel, maar niet goed weet hoe je dit moet aanpakken.
  • Je wilt iets delen of bespreekbaar maken naar aanleiding van de coaching en je vindt het fijn om dit in een veilige setting te doen. Jij bepaalt wat je wilt bespreken en we zullen samen afspraken maken.
  • Relaties of contacten wilt verbeteren of verdiepen.
  • Je behoefte hebt aan een goed gesprek met de mensen die je dierbaar zijn.

Een verbindingssessie is heel persoonlijk en waardevol, omdat op een duurzame manier contacten hersteld worden en op het einde meer harmonie en wederzijds begrip is.  Heb je vragen of wil je meer weten over deze sessie? Mail of bel gerust. 

 

Verbindingsessies voor het hele gezin
Mocht het hele gezin behoefte hebben aan meer verbinding en positiviteit, dan bied ik een traject voor het hele gezin aan. 
 
Tijdens dit traject staan jullie behoeften en communicatie & verbinding, positiviteit en samen kijken naar de toekomst centraal. 
 
Alle gezinsleden en eventuele nauw betrokkenen gaan tijdens deze dagen samen aan de slag met oefeningen en opdrachten die los staan van de eetstoornis en de band met elkaar versterken. Zodat er weer lucht en ruimte komt om samen te zijn.
 
Ook denken jullie samen na over een positief plan voor de toekomst, wat leidt tot vertrouwen en kracht.
 
Tijdens deze  momenten samen is er ruimte voor iedereen binnen het gezin en wordt op een liefdevolle manier aandacht gegeven aan de emoties en gevoelens.
 
Dit traject leidt tot meer vertrouwen, begrip, verbinding en steun van en voor elkaar.
 
Nieuwsgierig? Neem hier contact met me op voor meer informatie.