Verbindingssessie

Een verbindingssessie is een waardevolle aanvulling op individuele coaching.

Tijdens deze sessie ga je met je belangrijke dierbaren in gesprek om het contact en de verbinding te herstellen. Soms kan het zijn dat door omstandigheden of zorgen het contact minder goed is met bijvoorbeeld je gezin, partner of vriendinnen en jullie hier allemaal last van hebben. Tijdens de verbindingssessie krijgt iedereen ruimte om zijn verhaal te delen en worden gezamelijke behoeften & wensen in kaart gebracht en verbonden.

 

Je kunt kiezen voor een verbindingssessie: 

  • Als er (geregeld) spanningen, stress of confrontaties binnen het gezin of in de relatie zijn en jullie dit willen veranderen. 
  • Er sprake is van onbegrip, zorgen of een stroeve communicatie binnen het gezin of in relaties.
  • Als je behoefte hebt aan extra steun of verbinding tijdens je proces van herstel, maar niet goed weet hoe je dit moet aanpakken.
  • Je wilt iets delen of bespreekbaar maken naar aanleiding van de coaching en je vindt het fijn om dit in een veilige setting te doen. Jij bepaalt wat je wilt bespreken en we zullen samen afspraken maken.
  • Relaties of contacten wilt verbeteren of verdiepen.
  • Je behoefte hebt aan een goed gesprek met de mensen die je dierbaar zijn.

 

Een verbindingssessie is heel persoonlijk en waardevol, omdat op een duurzame manier contacten hersteld worden en op het einde meer harmonie en wederzijds begrip is.  Heb je vragen of wil je meer weten over deze sessie? Mail of bel gerust.