Skip to content

Hulp voor het hele gezin

kwalitatief in verbinding vanuit acceptatie en bewustzijn

"De eetstoornis en depressie van onze dochter, heeft effect op ons hele gezin.  Met hulp van Kerstin hebben we inzicht gekregen in hoe het systeem binnen ons gezin werkt en hoe op de goede manier verbinding met elkaar kunnen blijven maken.

Kerstin  heeft het vermogen om iedereen binnen het gezin op zijn/haar gemak te stellen en op de goede manier mee te nemen in de gesprekken. Ze voelt goed aan waar grenzen liggen en speelt flexibel in op gebeurtenissen. Ze heeft de juiste aandacht voor iedereen. We hebben de sessies als heel waardevol ervaren!' Ouders met 3 dochters | Verbindingsessies

 
Hulp voor het hele gezin
Een eetstoornis, depressie of andere ziekte heeft niet alleen invloed op het leven van de persoon zelf, maar ook op zijn of haar omgeving;
...Als ouder kun je het gevoel hebben dat je het niet goed doet, als je ziet dat je kind zich ongelukkig voelt.
...Als broer/zusje kan het je verdrietig maken als je ziet dat je zus zich zo rot voelt.
...Als partner zijnde kun je onzeker worden als je ziet dat je grote liefde zo worstelt met ziczhelf.
 
 
Iedereen wordt gehoord en gezien
Dit kan gevoelens van machteloosheid, onzekerheid of verdriet oproepen.  Het kan zorgen voor spanningen of conflicten binnen de relatie of het hele gezin, wat grote gevolgen kan hebben voor de onderlinge verbinding.
Dit geldt niet alleen voor ouders, ook voor partners en vrienden. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen, zodat je daarna weer goed voor je dierbare kunt zorgen. En daar help ik jou en jullie graag bij!  
 
De verbindingsessies die ik aanbied, zijn van grote betekenis voor iedereen binnen het gezin. Ik stem de begeleiding af op jullie behoeften en wensen. Tevens staat tijdens dit traject communicatie & verbinding, positiviteit en samen kijken naar de toekomst centraal. 
 
 
Alle gezinsleden en eventuele belangrijke nauw betrokkenen gaan tijdens deze sessies samen aan de slag met oefeningen en opdrachten die los staan van 'het probleem'  en de band met elkaar versterken. Zodat er weer lucht en ruimte komt om samen te zijn.
 
Ook denken jullie samen na over een positief plan voor de toekomst, wat leidt tot vertrouwen,  hoop en kracht.
 
Tijdens deze  momenten samen is er ruimte voor iedereen binnen het gezin en wordt op een liefdevolle manier aandacht gegeven aan de emoties en gevoelens.
 
Dit traject leidt tot meer vertrouwen, begrip, verbinding en steun van en voor elkaar.
 
Nieuwsgierig? Neem hier contact met me op voor meer informatie.  
"Mensen voelen zich snel bij jou op hun gemak door je open houding en het ervaren dat ze helemaal ok zijn. Jouw coachvaardigheden gecombineerd met ervaringsdeskundigheid helpt de ander te groeien. Ik raad je daarom van harte aan!” Maaike | Coffee and Coaching |  Samenwerking

 

Weten wat ik voor jou kan betekenen?
Herken je jezelf of je gezin? Kunnen jullie wel wat steun gebruiken omdat een dierbare door een lastige periode gaat? Ik help jullie graag. Plan nu een vrijblijvende kennismaking in of neem gerust contact op als je vragen hebt. Ik luister graag naar je verhaal en denk met je mee.  

Liefs,

Kerstin