Skip to content

Coaching

left-personal

Chronisch onzeker. Eetstoornis. Perfectionisme. Faalangst. 

Het zijn allemaal gevolgen van een hardnekkige overtuiging. Een overtuiging die je gaandeweg je leven eigen hebt gemaakt. Een overtuiging waar je je niet meer bewust van bent, die je klein houdt en in overlevingsstand heeft gezet. 
 

Want waar het écht om gaat.. In het diepste van jezelf..

Mag jij er er zijn van jezelf?
Ben jij goed genoeg? Ben je blij met jezelf? Vind jij jezelf de moeite waard? 
Lastige vragen, maar wel heel essentieel voor je zelfbeeld en de kwaliteit van leven. Want je diepste overtuigingen bepalen hoe jij je verhoudt tot jezelf en je leven.
 
Van overleven naar leven!
Ik help je bij het aanpakken van je kern van je probleem, je overtuigingen. Dit klinkt zwaar, maar is het niet. Je overtuigingen zijn de basis van hoe jij in het leven staat en dit is het diepste niveau. Verandering op dit vlak werkt door in wat je denkt, doet en zegt. Hoe je naar jezelf en de ander kijkt. Hoe je in het leven staat en waar je naartoe wilt. Hoe je omgaat met jezelf, relaties, kansen en uitdagingen. Het helpt je doelen te stellen en bereiken. Het brengt de vreugde & kwaliteit van je leven en relaties naar een heel ander level. 
 
Zie je nu wel
Ik kijk dus altijd verder dan je gedrag en dat doe ik bewust. Want als ik met je werk aan de dingen die je anders wilt doen en jij blijft denken 'Ik ben het niet waard' of 'Ik ben niet belangrijk', ga je jezelf opnieuw bevestigen dat je niet goed bent en zul hier vroeg of laat weer tegenaan lopen. Het gevolg is een negatieve spiraal en daar heb je al lang genoeg in gezeten. 
 
Wil je weten wat jou tegenhoudt? 
Neem nu contact op voor een GRATIS DOORBRAAKSESSIE!
En ontdek je volgende stap naar een gelukkiger leven!
 
 
Sterker dan je denkt
Twijfel je nog? Realiseer je dan dat je best sterk moet zijn om jezelf zolang klein te houden. Wat zou er gebeuren als je deze kracht VOOR jezelf inzet? Hoe kijk je dan naar jezelf? Hoe ziet je leven er dan uit denk je? Ik hoor het graag. 

 

Liefs,
Kerstin 
 
 
P.s. Heb je andere vragen of wil je iets weten, mail of bel gerust. Benieuwd naar de ervaringen van anderen, mijn werkwijze of ben je nieuwsgierig naar mij, lees dan hier mijn verhaal.  

“Ik dacht dat de eetbuien bij mij hoorde, dus in eerste instantie kwam ik bij je om dit te accepteren. Maar nu een half jaar later, weet ik dat het beter kan worden en misschien zelfs vanaf kom!”

Weten wat er allemaal is veranderd in dat half jaar? Lees hier verder >>>

Eetstoornis Specialist

Hulp bij eetstoornissen

Gezinshulp of voor naasten

Een eetstoornis gaat niet over eten, maar om iets wat eronder ligt.
De eetstoornis beschermt je hiervoor, biedt je houvast en/of geeft je een gevoel van zekerheid.

Ik help je bij het onderzoeken van de functie van de eetstoornis, om vervolgens de kern aan te pakken.

Want herstel is mogelijk, ik kan het weten. 

Meer informatie

Een eetstoornis treft niet alleen diegene die ermee worstelt, maar ook de mensen die dichtbij staan.

Het kan gevoelens van machteloosheid, verdriet of frustratie oproepen. Je hebt het beste voor, maar weet niet wat nu het beste is.

Ik bied begeleiding voor jou als naaste, maar ook aan jullie samen zodat er weer verbinding is.

Meer informatie