left-personal

Coaching
Ervaar je spanning, onrust of voel je je angstig? Heb je het idee dat je grip verliest? Geen controle hebt over de situatie en alles je overkomt? 

Ervaar je veel druk, mis je de balans tussen werk en privé? Loop je tegen je eigen perfectionisme of verwachtingen aan?

Ervaar je spanningen thuis? Verloopt de communicatie tussen jou en de anderen in huis niet soepel? Maak je je zorgen over jezelf of dierbaren en lig je hier wakker van? 
 

Deze situaties kunnen ervoor zorgen dat je je niet lekker in je vel voelt, uit balans raakt en vastloopt in je leven. Als je dit herkent, help ik je d.m.v kortdurende coaching heel graag om weer grip te krijgen op je leven en je gevoelens.

 

Aanpak kortdurende coaching
Tijdens de coaching gaan we samen aan de slag met factoren die jouw geluk of het plezier in het leven belemmeren. Dit doen we door de kern aan te pakken, dus datgene aanpakken waar het echt over gaat, waardoor duurzame verandering mogelijk is. 

Dit doen we op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld door belemmerende, vastgeroeste patronen liefdevol te doorbreken en nieuwe patronen te leren of belemmerende overtuigingen in kaart te brengen en nieuwe helpende gedachten en overtuigingen eigen te maken.


Jezelf zijn en blijven en je daar goed voelen
Het doel van de coaching is weer grip te krijgen op je gevoelens en situaties die zich voordoen, op een manier waarbij jij je goed voelt en vooral jezelf kunt blijven. 

 

Aan de slag!
Wil je meer informatie? Of Herken je jezelf en wil je op een kortdurende, maar efficiënte manier aan de slag? Neem nu contact op voor een gratis telefonische inzichtsessie.

 

Liefs,

Kerstin