Agenda workshops & cursussen

Januari 2023

Workshop: Creëer en manifesteer je 2023
Meer info volgt!

Groepscoaching
In 4 maanden groepstraject voor vrouwen die af willen van die eeuwige onzekerheid, zelfverwijt, twijfel en negatieve gedachten over zichzelf. In dit 4 maanden coaching programma ga je opnieuw de verbinding leggen met jezelf. Je gaat onderzoeken en ontdekken wie je echt bent en wat je nu tegenhoudt om dit te ervaren.

Wil je meer informatie? Neem hier contact met me op

Positief in verbinding | Tweedaagse workshop voor het hele gezin
Een eetstoornis heeft niet alleen invloed op de persoon zelf, maar op het hele gezin. Daardoor is er vaak veel spanning binnen het gezin, verlopen eetmomenten gespannen en gestrest, leven er gevoelens van schuld, frustratie, onmacht en verdriet, voelen broertjes of zusjes zich niet gezien of verdrietig, zijn er regelmatig conflicten en mist vreugde, ontspanning en positiviteit. 

Tijdens deze twee dagen leer ik jullie de focus weerleggen naar positiviteit, ontspanning, vertrouwen en communicatie. Jullie ontdekken wat het hardnekkige patroon in de communicatie is en hoe deze gelijk te veranderen. Er ontstaat meer begrip voor en door elkaar en jullie krijgen handvatten & tools mee waar jullie thuis direct mee aan de slag kunnen. Daarnaast is er ruimte om te delen, is er oog & oor voor iedereen en gaan jullie op een leuke manier samen aan de slag wat leidt tot verbinding, lichtheid en vreugde.

Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind, is er ruimte voor maximaal 3 gezinnen. Vol = vol*

Voordat jullie definitief zijn aangemeld, vind er eerst een vrijblijvende intake plaats. Pas daarna is de aanmelding definitief. 

Wil je meer weten? Of wil je je aanmelden voor de intake, vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.

*Individueel als gezin is dit ook mogelijk, ik vertel je hier graag meer over. 

Datum
Volgt nog, mail om op de hoogte gehouden te worden. 

Locatie
BLOOM, Koninginnegracht 28 Den Haag

Drankjes, snacks en een gezonde lunch is bij deze twee dagen inbegrepen. 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Oktober 2022

Workshops en cursussen coming soon!