Agenda workshops & cursussen

Mei en September 2023

Groepscoaching
Groepstraject voor vrouwen die hun persoonlijke ontwikkeling serieus nemen en een boost willen geven. In deze 3 maanden ga je je eigen proces aan, in veilige verbinding met 8 andere vrouwen. Loop je aan tegen hardnekkige patronen, negatieve gedachten of beperkende overtuigingen over jezelf, relaties of werk? Ervaar je gevoelens van onzekerheid, zelfverwijt, schuld of angst? En wil je dit in een veilige setting, met gelijkgestemde vrouwen blijvend veranderen? Dan is dit traject iets voor jou!

Wat we gaan doen? Na een individuele, telefonische kennismaking, stel je je eigen doel. Dit wordt jouw stip op de horizon en iedere keer het uitgangspunt van de sessies. In de drie maanden komen we 6 keer samen, waarin je met de andere vrouwen gaat werken aan je eigen thema's. Je zult zien dat er vaak meer overeenkomsten zijn dan je van te voren denkt, wat heel verbindend en helend werkt. Tijdens het proces stem ik mijn werkwijze af op jullie doelen en de energie van groep. We zullen diverse oefeningen doen (van coaching, lichaamsgerichte oefening, tot meditaties en visualisaties en rollenspellen). Dit leidt o.a. tot zelfbewustzijn, kiezen voor jezelf, innerlijke rust, zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Je leert te leven vanuit wat jij wilt & wat goed is voor jou en dit werkt altijd door op andere gebieden van je leven.

Wil je meer informatie? Neem hier contact met me op

Positief in verbinding | Tweedaagse workshop voor het hele gezin
Een eetstoornis heeft niet alleen invloed op de persoon zelf, maar op het hele gezin. Daardoor is er vaak veel spanning binnen het gezin, verlopen eetmomenten gespannen en gestrest, leven er gevoelens van schuld, frustratie, onmacht en verdriet, voelen broertjes of zusjes zich niet gezien of verdrietig, zijn er regelmatig conflicten en mist vreugde, ontspanning en positiviteit. 

Tijdens deze twee dagen leer ik jullie de focus weerleggen naar positiviteit, ontspanning, vertrouwen en communicatie. Jullie ontdekken wat het hardnekkige patroon in de communicatie is en hoe deze gelijk te veranderen. Er ontstaat meer begrip voor en door elkaar en jullie krijgen handvatten & tools mee waar jullie thuis direct mee aan de slag kunnen. Daarnaast is er ruimte om te delen, is er oog & oor voor iedereen en gaan jullie op een leuke manier samen aan de slag wat leidt tot verbinding, lichtheid en vreugde.

Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind, is er ruimte voor maximaal 3 gezinnen. Vol = vol*

Voordat jullie definitief zijn aangemeld, vind er eerst een vrijblijvende intake plaats. Pas daarna is de aanmelding definitief. 

Wil je meer weten? Of wil je je aanmelden voor de intake, vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.

*Individueel als gezin is dit ook mogelijk, ik vertel je hier graag meer over. 

Datum
Volgt nog, mail om op de hoogte gehouden te worden. 

Locatie
BLOOM, Koninginnegracht 28 Den Haag

Drankjes, snacks en een gezonde lunch is bij deze twee dagen inbegrepen. 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.